Serdang Heritage: Looking To A Brighter Future Trough Better Leadership | KOLEJ SEPULUH
» BERITA » Serdang Heritage: Looking To A Brighter Future Trough Better Leadership

Serdang Heritage: Looking To A Brighter Future Trough Better Leadership

SERDANG 28 NOVEMBER  2019 - Sebuah forum iaitu Serdang Heritage: Looking To A Brighter Future Trough Better  Leadership telah dianjurkan oleh Sekretariat Alumni  Kolej Sepuluh dan Alumni Upm . Forum ini diadakan pada 28 November  2019 pada jam 8 malam sehingga jam 11.00 malam. Panel-panel bagi forum ini ialah Ahmad Qadry Basri iaitu pengarah Aqademi, Mohd Radzi penolong pengurus Pasir Panjang Oil Mill dan Koh Mui Han rakan pengurus Change dynamic partner.  Forum turut dihadiri oleh Felo Sekretariat alumni, Puan Noraihan Nordin serta felo-felo Kolej Sepuluh yang lain. Di dalam program ini pelbagai maklumat telah dikongsikan kepada semua pelajar agar dapat memberi faedah kepada mereka.Pihak pengurusan kolej mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Sekretariat Alumni kerana berjaya mengadakan program yang amat berfaedah ini. Kami harap program sebegini seperti ini akan dijalankan lagi pada masa hadapan agar dapat memberi banyak manfaat kepada para pelajar.

Tarikh Input: 01/12/2019 | Kemaskini: 01/12/2019 | fadhlil

SXEeMAD~